1 vecka sedan
söndag 18 april 2010
Ankbröst med mycket lyckad sås på påskmust
Måste lite försiktigt säga att den här såsen blev en riktig höjdare till ankan - påskmustens sötma och lilla beskhet funkade utmärkt ihop med sechuanpepparen.
Anka - salta och peppra de rumsvarma brösten, stek i het panna på bägge sidor och låt vila i ugnen på 125 grader, ta ut efter önskad stekgrad, jag gillar dem rosa (....)
Påskmustsås - tärna äpple och vårlök, fräs hastigt i lite sesamolja, slå på lite ostronsås, lite smulad sechuanpeppar och så påskmust, låt koka ihop.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Men vad kul att använda påskmust! Och kombon med sechuanpeppar ... hade jag aldrig kommit på :)
Maria - testa, det funkade som sagt riktigt bra. Skall hålla koll på din blogg.
Skicka en kommentar