6 dagar sedan
måndag 16 november 2009
Tempura på sej, friterat potatisskal, mungbönor och chilisyrad fänkål, Mjölkchokladpannacotta, Ostar
Fisk - dela sejen i portionsbitar, blanda en frityrsmet på ägg, mjöl, lite bakpulver och lite kallt vatten. Håll allt i kylen till friteringsdags. Fritera i het olja.
Potatisskal - skala och fritera....
Mungbönor - blötlägg i 8 timmar, sjud utan salt.
Fänkål - hyvla fänkålen tunt på mandolin, blanda med citron, salt och lite socker, finhacka chili, låt dra i kylen ngn timme.
Pannacotta - sjud 5 dl grädde och lite socker, låt en mjölkchokladkaka, i bitar, modell Marabou större smälta i den heta grädden. Blanda i 2 blötlagda gelatinblad. Häll i glas, kyl. Servera med hallon och lite karamellgarnityr.
Ostar
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar