4 veckor sedan
måndag 7 september 2009
Salsiccia med äpple och lingonkompott, Lammracks med rödbetor och SaintAgurcreme, bönor, Mezeyoghurt med lingon och honung
Korv - framplockad ur frysen efter förra korvproducerandet för någon vecka sedan.
Kompott - smält lite charlottenlök o smör, lägg i äpple i bitar och rårörda lingon, sjud långsamt. Krydda med svartpeppar. Servera ljummen till korven.
Lamm - gnid in lammracksen med rivet citronskal, persilja, vitlök och citronsaft. Vila någon timme. Stek på hög värme hastigt, låt sedan gå klart i ugnen på 100 grader.
Rödbetor - kokas och skalas
Ostcreme - vispa ihop Saint Agur och grädde - vila i kylen
Sås på buljong och rödvin som reducerades kraftigt.
Efterrätt - turkisk meze yoghurt med rårörda lingon och lite honung.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar