1 vecka sedan
fredag 29 juli 2011
Sallad på marulkskind, Wallenbergare med gräddsås
Kul vin från svärföräldrarna som var riktigt bra trots 24 år på nacken.
Sallad - stycka ut maruklskinden, salta och peppra, rök i ABU-rök i ca 10 min, låt svalna i röken. Servera med blad och grönsaker som finns hemma.
Wallenbergare - finmald kalvfärs blandas med grädde, ägg, salt och peppar. Rulla i mixaat ströbröd av överblivet surdegsbröd.
Sås - koka ihop, grädde, vitt vin och en buljongtärning.
Röda vinbär och bondbönor istället för ärtor och lingon.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Vågar man fråga hur Bénézet:en uppförde sig efter -- i sammanhanget rakt halsbrytande -- 24 år på rygg?
Johan J - den hade faktiskt (!) fortfarande liv i sig. Svärfar har haft otyget att spara massa riktigt bra och mindre säkra kort i källaren. Några har varit nitlotter men denna var riktigt bra trots åldern.
Skicka en kommentar