1 vecka sedan
onsdag 6 juli 2011
Nyrökt makrill på biffig gul tomat, Helgrillad kolja med spenatskott och blomster, Smultron och grädde
Återigen handlat på Mölnebo odlingar (spenatskott, mangold, blandade tomater, isört, gurka och blandade ätbara blommor - tagetes, ruccolablomma, gurkört och korianderblomma)
Makrill - spirrfileer saltas lätt och röks med björkspån i ca 10 min. Servera på skivad gul bifftomat och nyplockad ruccola. Olja och ngr droppar citron.
Kolja - Mortla en olja med korianderblomma, vitlök, citron, salt och peppar. Snitta fisken med ett par snitt och gnid in firren. Grilla hel över träkol.
Servera med blancherade spenatskott (30 sek), vitvinssås och blommor.
Smultron och grädde
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar