6 dagar sedan
lördag 14 augusti 2010
Grillat seafood - igen
Kan inte få nog av det enkla med grillad fisk och skaldjur - idag blev det en kokad krabba också.
Marinad - använde samma marinad till fisk och kräftor med den skillnaden att kräftorna fick en hackad chili också - vitlök, citron, salt, peppar och olivolja
Fisk- marulk, lax, kolja och makrill (urtagen och snittad i skinnet)
Kräftor - dela levande utan att skära rakt igennom, stick bakom ögen först för att döda kräftan.
Servera med dillmajonnäs och lite bröd
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Jag vill egentligen inte plåga mig själv med att se och läsa om alla godsaker ni sätyter i er på Tjörn ;). Nu har jag tillbörlig distans till vår avsaknad av fisk och skaldjur på landet, och kan utan alltför mycket avund suga i mig bilderna och beskrivningarna ;)!
Annika - du får ta igen fiskintaget nu när du är tillbaka i stan - testa Fiskeläget i Hötorgshallen - bra killar o tjejer
Skicka en kommentar