6 dagar sedan
söndag 7 juni 2009
Smårödbetor med buffelmozzarella och ruccola, gäddqueneller med sikromssås och minigurksallad
Sallad - koka rödbetor( små fina svenka), fin buffel mozarella och ruccola - olivolja och vinäger och lite riven parmesan
Gädda - "nyfådd" fisk från kompis, filea och mal på finaste skivan, blanda med ägg och lite grädde och salt och peppar. Vila. Forma till små bullar/ägg och pochera i buljong/vin en stund, låt svalna i buljongen.
Gurksallad - smågurkor från Gotland, salt peppar, olivolja och citron
Sås - ta lite av fiskkoket och blanda med grädde och lite vitt vin, koka ihop, vänd ner sik/löjrom.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
gäddqueneller låter väldigt gott och spännande!
Skicka en kommentar