1 vecka sedan
torsdag 2 juni 2011
Göskaviar, Örtig kaningryta
Stafettpinne från föregående middag.
Kaviar - romsäckar från gårdagens gös togs om hand, snitta säckarna och skrapa ur romkornen, lägg i saltat vatten och rör med ballongvisp så att alla hinnor mm försvinner, låt dra 1 tim. Servera med creme fraiche och rödlök på surdegsbröd.
Kanin - tamkanin styckas i stek, sadel och bog. Fräs tärnad kålrabbi och färsk lök i smör, i med kanindelarna och ta resterna av gårdagens pesto, slå på grädde och sjud i 45 min. (Riktigt bra...)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Ingen dålig middag! Och kanin är helt tokgott, ska testa din pestovariant!
Matarkivet - peston blev en riktig hit jmf med senapssåsen eller vitvinssåsen som man ofta får/gör till. Jag håller utkik ;)
Skicka en kommentar