torsdag 2 juni 2011

Göskaviar, Örtig kaningryta





Stafettpinne från föregående middag.

Kaviar - romsäckar från gårdagens gös togs om hand, snitta säckarna och skrapa ur romkornen, lägg i saltat vatten och rör med ballongvisp så att alla hinnor mm försvinner, låt dra 1 tim. Servera med creme fraiche och rödlök på surdegsbröd.

Kanin - tamkanin styckas i stek, sadel och bog. Fräs tärnad kålrabbi och färsk lök i smör, i med kanindelarna och ta resterna av gårdagens pesto, slå på grädde och sjud i 45 min. (Riktigt bra...)

2 kommentarer:

Matarkivet sa...

Ingen dålig middag! Och kanin är helt tokgott, ska testa din pestovariant!

Silver sa...

Matarkivet - peston blev en riktig hit jmf med senapssåsen eller vitvinssåsen som man ofta får/gör till. Jag håller utkik ;)