1 000 middagar!
Då var det dags för middag nr 1 000 och det blev det som kom på bordet i lördags - lite hemtorkad salsiccia och en bit filé vilket har varit en ovanlig styckdetalj den senaste tiden.
Korv - det blev lite korv över från senaste produktionen som fick ligga i lite grov salt något dygn och hängdes sedan på tork i nu ca 6 veckor - riktigt gott.
Kalv - salta och peppra bitarna, stek i het panna och låt gå klart i ugnen på 75 grader.
Sås - fräs svart trumpetsvamp, vitlök och vårlök i smör, slå på lite madeira, koka ihop, på med grädde och sjud i en kvart, salt och peppar.
Servera med frästa skivor av zucchini och några rostade klyftor potatis för den som vill
8 kommentarer:
Grattis till denna otroliga bloggprestation! Jag ser fram emot tusentals fler middagar signerade Silverkocken!
Bästa hälsningar från din beundrarinna Annika :-)
grattis till dej och till oss som har glädjen att få dela middagarna med dej...njuter i fulla drag av varenda en och ser fram emot nästa tusen....
christine
Bra gjort! Kul att följa din matlagning ; ) Ylva L.
Jag hänger på Annika - fantastisk prestation. 1000 bloggmiddagar är väl lika med typ 20 år för en annan...
Keep it up!
Annika - tack för fina ord, beundran är ömsesidig, tack också för alla puffar på Smaskens och FB! Det värmde.
Christine - kul att ha extra gäster runt bordet, tar sats för tusen till...
Ylva - kul att se dig här igen och att du gillar bloggen
Fredrik - tack för pepp!
Hurra för Silverkocken! Min inspiration i matmörkret :-) Smyger in varje dag, ser allt det goda och blir hungrigare, mer besluten att inte leva på halvdan mat. Hurra !
stort grattis till denna fantastiska prestation!
/gustaf
Stort grattis! Din mat frestar alltid sa mycket!
Skicka en kommentar