onsdag 2 mars 2011

Helstekta fläskracks med coleslaw och salviasmör



Racks - från Ålstens kött, salta och peppra, bryn hela biten i smör runt om, kör klar i ugnen på 100 grader till innertemp 65 grader

Coleslaw - strimla vitkål och riv morot, blanda i nyslagen majonnäs och creme fraiche, en pressad citron, salt och peppar.

Smör - rör ihop smör, citron och nyhackad salvia, kyl

2 kommentarer:

Anonym sa...

tackar hela tiden för att delta i din matlagning, följer dig ofta, men ännu har jag inte testat grisöron, men det kommer....
en fråga...hur ser din frukost ut...
är så jäkla trött på ägg bacon ost, och du med din fantasi har säkert massor av ideér....
ha en skön torsdag önskar christine

Silver sa...

Christine - jag är nog bättre på middag än frulla - det blit vanligen blåbär och lingon och lite yoghurt, ett kokt ägg och en kopp te - inte så innovativt...