Efter ett par dagar i Spanien så kommer här till slut ett nytt inlägg.
Fisk – salta och peppra fjärsningfilé, stek i smör
Grönsaker – ta de grönsaker som finns hemma (blomkål, selleri, salladsskott, morot) och pressa citron över, salt och socker, låt dra 15 min
Dessert – tärna ananas och blanda med mascarpone, vanilj och floursocker, riv limeskal över
2 kommentarer:
Verkligen roligt att du använder dig av fjärsing - en god annorlunda fisk. Liksom knot, som också är riktigt smakrik. Så ät mer fisk!(uppmaning till alla...) Gärna hel och i annat fall filéa själv, då blir det ännu godare.Leta också efter kravmärkt/ekologisk. Här i Göteborg har vi det bra vad gäller olika fisksorter.
Jag följer din blogg med stort (mat)intresse...
Hans
Hans - kul att du följer bloggen. Knot skall testas nästa gång jag får tag i det på Tjörn - får snacka med fiskaren.
Skicka en kommentar