1 vecka sedan
fredag 25 mars 2011
Stekt torsk med friterad rättika och morot, Mango-split
Lite glest med blogginlägg pga Åre tripp...
Torsk - kotletter saltas och peppras, stek i smör, låt vila i ugnen en stund. Repa rättika och morot med specialjärn, fritera i het olja. Servera med smörstekta ärtskidor.
Dessert - resterna av mango semifreddon, blandas med maränger (äggvita, floursocker vispas hårt, torka i ugn på 80 grader med öppen lucka. Koka en chokladsås på kakao, grädde och socker, vispa i lite smör och kyl) och bitar av mogen mango.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Ser mycket gott ut. Och friterad rättika ska jag prova. Tror inte jag ätit det. Fin blogg du har.
Mums! Rättika är sååååå gott!
Vilken härlig rätt!
Skicka en kommentar