1 vecka sedan
onsdag 30 mars 2011
Hjortronglaserade revben, kålsallad och proffsfoto
Blev intervjuad och plåtad för en kommande artikel, imponerade att se yrkesmän i farten - tack för bilden Gustav Kaiser. Maten preppades på morgonen för att vara klar när fotografen kom mellan alla mina möten..
Revben - salta peppra tjocka spjäll, lägg i ugnen på 80 grader i ca 8 tim, pensla på lite fin hjortronsylt och en aning honung på översidan, höj till 100 grader övervärme i ca 1,5 tim.
Sallad - hyvla på mandolin; vitkål, fänkål, purjolök, äpple och paprika, blanda med pressad citron, nyslagen majonnäs och turk yoghurt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
5 kommentarer:
Vad glad jag blir över att artikel är på gång, du återkommer väl om vilken tidning det är?
Hjortronglaserade revben later inte helt fel.
Mmmm så gott!
Elin - finns en risk att just du i Bromma kan få läsa den......:)
Matarjkivet & Mia - spontanpåhitt som blev riktigt bra - testa
Inspirerande, både bild och recept!
Skicka en kommentar