1 vecka sedan
torsdag 3 mars 2011
Entrecote med St Agur-creme, ockra i tomatsås
(inlägg 997)
På Tjörn och fått tag i fin hängd entrecote från RJs på Orust. Ockran medtagen från Bromma och den optimistiskt öppnade tahi-supermarketen...
Kött - salta och peppra, stek i smör och låt vila i ugnen på 75 grader.
Ost creme - rör i hop St Agur och creme fraiche... mycket avancerat..
Rostad potatis med örter för den som ville.
Ockra - dela ockran längsmed, stek i neutral olja till den fått lite färg, slå på en burk bra tomater och sjud en stund, salt och peppar
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
ja den där thai-butiken var lite otippad.... Maken har varit där men jag har inte scannat av vad de har. Såg förresten att en kinesisk restaurang ska öppna nere vid Islandstorget framöver. Spännande variation till alla pizzerior i grannskapet :)
Elin - jag ger den tyvärr bara ett par månader, rätt ok dock med kylskåp med färska blad och växter. Kina krog... hmm, varför inte med lite inslag av thai och sushi också.
Ajdå så illa. De ligger ju iofs ett studenthem i huset bakom så man får hoppas att de shoppar upp nudlar där då kanske.
Fast thaimat finns det gott om i krokarna, vi hämtar ibland på Baransbar vid Runstensplan, sedan är det ju thaimat vid Ängbytorg + vid T-banan vid Ängbyplan. Min undran är bara NÄR någon kan ta över Ängbyslott och göra riktig restaurang... typ ett "Långbro". Ja man kan ju få drömma lite :)
Elin- den drömmen lät inte så tokig.... Hmmm
Skicka en kommentar