onsdag 23 mars 2011

Bonnig omelett


Omelett- vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar, slå i smörad panna och kör kort på hög värme för att få en botten, lägg i skinkor, torkad korv tomat, mozzarella och toppa med västerbottenost. Kör in ugnen på övervärme tills den stannar.

Servera med sallad.

3 kommentarer:

Anonym sa...

En liten undran; blir inte omeletten godare om den är lite krämig? Men den kanske var det!!
Monica

Inda sa...

Jag och min man har ett bra äktenskap, men börjar jag laga din mat så kommer han vara i himlen. Jag hittade din blogg för några dagar sen och herregud säger jag bara.
Restaurangmat varje dag. Skönt att någon sätter ribban högt. =)

Silver sa...

Monica - helt rätt, den får inte bli torr utan ta den precis när den stannat, med mozzarellan och västerbotten blir den krämig ändå.

Inda - ha, ha - ge honom himlen! Välkommen tillbaka så ofta du vill - det finns även lite att kolla på bakåt i tiden.