1 vecka sedan
onsdag 16 februari 2011
Charkuterier, Kolja med musselsås
Tillbaka efter att ha kurerat mig från sjuksängen...
Charkuterier - lite korvar mm inkl lufttorkad griskind
Kolja - salt och peppra filéer och lägg på smord plåt, baka i ugnen på 100 grader.
Sås - lägg musslor, persilja, dill, vitlök, grädde och vitt vin i kastrull, koka i ett par minuter, ta ur några musslor till garnityr, fortsätt koka såsen i ytterligare 10 min, rensa bort skalen och mixa såsen slät. Servera med ett par musslor, löjrom, örter och stora kapris.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Det är ju precis min typ av mat :-)!
skönt att du är tillbaka! Tycker din blogg är underbar. Tack för inspiration!
Inte dumt alls. Koljan såg underbar ut.
Niklas - kul att du gillade det med tanke på dina grymma bilder....
Skicka en kommentar