1 vecka sedan
tisdag 15 juni 2010
Sötsyrlig fläsksida, endivesallad med valnötter
Fastfood över 12 timmar - världens enklaste och snabbaste käk är att ställa in något på låg temp i ugnen på morgonen innan man drar till kontoret och plocka fram det till middagen 12 timmar senare. I dag blev det en bit rimmad (salt) sidfläsk som fick gå tillsammans med ett par dl äppelcidervinäger och äpplen (syrlig) och ett par msk honung (sött).
Grissida - lägg köttet med ovan ingredienser och lite peppar. Lägg i gryta med lock och in i ugnen påp 80 grader i 10-12 timmar. Man kan sätta på het övervärme sista kvarten för att få knaprig svål.
Sallad med blandad sallad och valnötter. Dressing med olivolja, vitvinsvinäger och lite honung.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Ah, så gott! Snart dags att köpa fläsk, känner jag. Snålvattnet rinner. Och så endivesallat till, dessutom . Härligt!
Mm, mina två favoriter, endive och rimmad sida i ugn. Kul kryddning, jag har bara kört chipotle än så länge.
Skicka en kommentar