1 vecka sedan
torsdag 10 juni 2010
Äppelte och chili-rubbad karré, ljummen potatissallad
Under Istanbul-trippen plockade hustrun upp diverse konstiga teblandningar som aldrig kommer att drickas - som rubbning funkade de dock bra.
Karré - gnid in en blandning av äppelte, chili, salt och peppar på fint marmorerad karré, grilla
Potatissallad - koka och dela potatisen, blanda med dressing på rödvinsvinäger och olivolja. Lägg i de andra grönsaker man vill ha (paprika, färsk vitlök, salladslök, tomat, gurka)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Oh, ällepte, delikat! Jag har varit inne på lapsang tidigare (http://njutmaten.blogspot.com/2010/05/magnifik-marinad.html) men detta ändes synnerligen härligt, frisk smak till karré just sitter ju som hand i handske!
Mikkan - bytt é bytt - då får teet jag tar harissan :)
Skicka en kommentar