1 vecka sedan
söndag 31 augusti 2008
Ulf och Ulla på middag
Korvar (lamm/vitlök och fläsk/calvados) från Taylor and Jones http://www.taylors.se/taylors_swe/index.html , stekt endive med äpple
Helstekt ekologisk & hängmörad biff (från pojkarna i Näsby Park), rostade palsternackor, japansk sesamdressing, hemmatorkade minitomater. Stek köttet på 75 grader tills innertemp är 58 grader. Torka delade tomater i ugnen på ca 50 grader med öppen lucka i ca 5 timmar. Dressing på japasnk soya, Honteri Mirin-Fu (majssirap+risvinäger - finns på Japanska Torget)sesamfrön som mortlas, lite socker.
Madeirainkokta plommon, kondenserad mjölk kolasås och glass. Koka en konservburk (yepp Burken i sig) helt täckt av vatten i 3 timmar. Öppna - och där är kolasåsen. Rör ut med lite grädde om den blir för kompakt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar