torsdag 17 november 2011

Flankstek med tryffelsmör, Sallad



Sista resterna av Gotlandstryffeln fick bli ett smör. Dags att beställa mera!

Flankstek - hittades lämpligt i frysen, tina salta och peppra, stek hastigt i mycket het panna. Slå på lite rödvin och reducera ner.

Smör - finhacka/riv Gotlandstryffel, blanda med rumsvarmt smör och pimpa upp allt med ett par droppar fin tryffelolja.
Sallad

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket inspirerade blogg du har har, jag blir sugen på det mesta du gör.


Undrar om du vill dela med dig om var du beställer tryffel och märket på tryffeloljan samt var du hittar den. Har prövat de vanligaste oljorna och tycker de smakar artificiellt.

Vänligen
Eva

Silver sa...

Eva - kul att du blir inspirerad! Jag skall kolla med tryffelleverantören om hon vill/kan leverera. Vad gäller oljan så ska man köpa den minsta och dyraste flaskan med riktig tryffel i, det brukar löna sig. Däremot så tappar de i smak ganska snart.