lördagen den 19:e maj 2012

Koljafilé, vitvins och spenatsås



Lite dåligt med bloggande sista dagarna - ligger på läger, cykel, inte mat..

Fisk - salta och peppra file, vik ihop, baka i ugn på 100 grader.

Sås - koka ihop vitt vin och fiskfond, slå på grädde, koka ihop på nytt, tvätta och strimla färsk spenat, lågg i såsen och sjud ett par ,minuter.

Servera med smörstekta champinjoner.

3 kommentarer:

Yvonne Ingridsdotier sa...

Som vanligt en sagolikt recept ... måste göra denna anrättning till nästa helg. Hoppas du har det bra på tränslägret :)

Yvonne Ingridsdotier sa...

"ett sagolikt recept" ... ska det naturligtvis vara

Silver sa...

YI - kul att du gillade det, enkelt men gott, det är mottot. Lägret var bra men det blev som sagt inte mycket matlagning, mest cykel och sova i helgen.