tisdag 14 december 2010
Rostade lamlägg, potatispuré och färskostcreme med örter
Lamm
- lammlägg från Ålstens kött saltas och peppras, lägg på plåt i ugnen på 100 grader i 8 timmar. Mycket smakrikt och otroligt mört!
Ostcreme
- rör ihop Philadelphiaost med vitlök och färska örter.
Servera med potatispuré
2 kommentarer:
Erka Perka
14 december 2010 kl. 22:43
En helt meningslös kommentar: Gud så gott!!!
Svara
Radera
Svar
Svara
Silver
16 december 2010 kl. 18:26
EP - mycket relevant skulle jag säga !!
Svara
Radera
Svar
Svara
Lägg till kommentar
Läs in mer...
‹
›
Startsida
Visa webbversion
En helt meningslös kommentar: Gud så gott!!!
SvaraRaderaEP - mycket relevant skulle jag säga !!
SvaraRadera