
Blev intervjuad och plåtad för en kommande artikel, imponerade att se yrkesmän i farten - tack för bilden Gustav Kaiser. Maten preppades på morgonen för att vara klar när fotografen kom mellan alla mina möten..
Revben - salta peppra tjocka spjäll, lägg i ugnen på 80 grader i ca 8 tim, pensla på lite fin hjortronsylt och en aning honung på översidan, höj till 100 grader övervärme i ca 1,5 tim.
Sallad - hyvla på mandolin; vitkål, fänkål, purjolök, äpple och paprika, blanda med pressad citron, nyslagen majonnäs och turk yoghurt.
Vad glad jag blir över att artikel är på gång, du återkommer väl om vilken tidning det är?
SvaraRaderaHjortronglaserade revben later inte helt fel.
SvaraRaderaMmmm så gott!
SvaraRaderaElin - finns en risk att just du i Bromma kan få läsa den......:)
SvaraRaderaMatarjkivet & Mia - spontanpåhitt som blev riktigt bra - testa
Inspirerande, både bild och recept!
SvaraRadera