

Kan inte få nog av det enkla med grillad fisk och skaldjur - idag blev det en kokad krabba också.
Marinad - använde samma marinad till fisk och kräftor med den skillnaden att kräftorna fick en hackad chili också - vitlök, citron, salt, peppar och olivolja
Fisk- marulk, lax, kolja och makrill (urtagen och snittad i skinnet)
Kräftor - dela levande utan att skära rakt igennom, stick bakom ögen först för att döda kräftan.
Servera med dillmajonnäs och lite bröd
Jag vill egentligen inte plåga mig själv med att se och läsa om alla godsaker ni sätyter i er på Tjörn ;). Nu har jag tillbörlig distans till vår avsaknad av fisk och skaldjur på landet, och kan utan alltför mycket avund suga i mig bilderna och beskrivningarna ;)!
SvaraRaderaAnnika - du får ta igen fiskintaget nu när du är tillbaka i stan - testa Fiskeläget i Hötorgshallen - bra killar o tjejer
SvaraRadera