







Charkuterier (korvar, parmaskinka med nektarin och reducerad balsamvinäger) Mozzarella
Karré - rubba köttet med svart te och finhackad salvia, salt och peppar - grilla.
Belugalinssallad - koka linserna i 30 min, låt svalna, blanda med tomat och rädisa. Olivolja, vitlök och vinäger.
Salsa - tomatsås från gårdagens lunch toppad med hackad tomat.
Marängswiss - vispa äggvita, lite socker och ett par droppar ättika hårt, grädda på 75 grader och öppen lucka i + 12 timmar. Blanda med jordgubbar, grädde och nyrörd chokladsås (kakao, floursocker och grädde)
Hej kära vänner! Är detta månne födelsedagsmiddag för Solveig? Det ser underbart gott ut. Ge S. en födelsedagskram från oss här i ett sommarhett Västervik. I morgon far vi ut till Hasselö igen o sen ser vi fram mot att Solveig o PA hälsar på oss. KRAM TILL ER ALLA! Inger o Pelle
SvaraRaderaHej Inger - vad roligt att se dig här! Sollans middag kommer att läggas ut i helgen (lite eftersläpning). Hälsa Pelle och ha det så skönt i skärgården! Alla hälsar här i väst!
SvaraRadera