

Fiskbullar - mal torskfileer på finaste skivan och blanda med lite vispade äggvitor, grädde och salt och peppar till en ganska lös smet. Forma till små bullar och sjud i vin och buljong. (mindre lyckad uppläggning....... men goda smaker trots allt)
Sås - fräs charlottenlök och saffran, slå på lite vitt vin och grädde och koka ihop.
Servera med sparris (Spansk helt ok)
Paj - skala och skär rabarber i korta bitar, blanda i lite björnbär och hallon. Gör ett pajskal av mjöl, socker och smör som jag körde i mixer. Smula/tryck ut degen över bären, strö över lite råsocker och kör i ugnen på 250 grader. Servera med vaniljgrädde.
Inget fel på den uppläggningen! Nu blev jag verkligen sugen på torskqueneller.
SvaraRaderaRabarbersäsongen är över oss! Jag har precis skrivit av mig en perfekt rabarbercheesecake.
Annika - som alltid snäll! Skall hoppa över till dig och kolla cheesecaken!
SvaraRadera