Du kan inte sluta nu ? Vem ska då inspirera till fantastiska middagar ? Grattis på "födelsedagen" !
Grattis Silverkocken! Man ska bara köra så länge det är roligt men jag hoppas att du fortsätter inspiera en några år till.
Grattis Silverkocken!!Tittar in dagligen och inspireras, så jag hoppas du inte tröttnar.
Grattis som fan Silver! Tror baske mig jag följt din blogg från början, och snott en massa recept härifrån. Sluta aldrig!
Fortsätt! Jag följer dig med glädje i det fördolda. Varje dag. Året om. Du är något av en hjälte och jag är djupt imponerad. P.S. Två smågrejer som jag har stört mig på en smula. Det stavas "bräsera" och "majonnäs". D.S.
Jag är otroligt imponerad!
jag läser allt du skriver! fortsätt! och grattis :)
Alla! - vad kul med så sköna kommentarer! Känns verkligen inspirerande - skall fortsätta att koka, steka, "bräsera" och laga "mayo" ;) ytterligare ett tag, det är fortfarande väldigt roligt.
Snyggt jobbat! Jag hittade din blogg nyligen och jag hoppas du kör vidare. Imponerande arbete!!
Tack Fredrik - välkommen tillbaka många gånger!
Grattis! Mycket inspirerande och perfekt när man vill köra GI... så snälla håll på ett tag till!!!!
Du kan inte sluta nu ? Vem ska då inspirera till fantastiska middagar ? Grattis på "födelsedagen" !
SvaraRaderaGrattis Silverkocken!
SvaraRaderaMan ska bara köra så länge det är roligt men jag hoppas att du fortsätter inspiera en några år till.
Grattis Silverkocken!!
SvaraRaderaTittar in dagligen och inspireras, så jag hoppas du inte tröttnar.
Grattis som fan Silver! Tror baske mig jag följt din blogg från början, och snott en massa recept härifrån. Sluta aldrig!
SvaraRaderaFortsätt! Jag följer dig med glädje i det fördolda. Varje dag. Året om. Du är något av en hjälte och jag är djupt imponerad.
SvaraRaderaP.S. Två smågrejer som jag har stört mig på en smula. Det stavas "bräsera" och "majonnäs". D.S.
Jag är otroligt imponerad!
SvaraRaderajag läser allt du skriver! fortsätt! och grattis :)
SvaraRaderaAlla! - vad kul med så sköna kommentarer! Känns verkligen inspirerande - skall fortsätta att koka, steka, "bräsera" och laga "mayo" ;) ytterligare ett tag, det är fortfarande väldigt roligt.
SvaraRaderaSnyggt jobbat! Jag hittade din blogg nyligen och jag hoppas du kör vidare. Imponerande arbete!!
SvaraRaderaTack Fredrik - välkommen tillbaka många gånger!
SvaraRaderaGrattis! Mycket inspirerande och perfekt när man vill köra GI... så snälla håll på ett tag till!!!!
SvaraRadera