tisdag 23 mars 2010

Långbakat rimmat sidfläsk med två sorters kål


Rimmat sidfläsk - lägg det rimmade sidfläsket i en gryta med en liten klick smör, lägg på lock och sätt ugnen på 100 grader, låt stå 8 timmar. Slå på lite torr äppelcider, lite grädde och släng ner delad spetskål. Låt gå på 200 grader i ca 15 min, riv över lite Västerbottenost och griljera på övervärme ca 10 min.

Servera med surkål och pickles.

3 kommentarer:

  1. Det här hade jag velat äta NU! Hungrig, vabbar liten skuling och med alldeles för tomt skafferi och kylskåp.

    SvaraRadera
  2. Jag blir nästan full i skratt när jag läser din blogg - du fullkomligt sprutar ut menyer! :-) Inspirerande! ...och det behöver jag just nu.

    SvaraRadera
  3. Annika - hade jag haft lite över hade jag kunnat buda över resterna. Hoppas lillen mår bättre!

    EP - tack och kul att du blir inspirerad!!

    SvaraRadera