
Rimmat sidfläsk - lägg det rimmade sidfläsket i en gryta med en liten klick smör, lägg på lock och sätt ugnen på 100 grader, låt stå 8 timmar. Slå på lite torr äppelcider, lite grädde och släng ner delad spetskål. Låt gå på 200 grader i ca 15 min, riv över lite Västerbottenost och griljera på övervärme ca 10 min.
Servera med surkål och pickles.
Det här hade jag velat äta NU! Hungrig, vabbar liten skuling och med alldeles för tomt skafferi och kylskåp.
SvaraRaderaJag blir nästan full i skratt när jag läser din blogg - du fullkomligt sprutar ut menyer! :-) Inspirerande! ...och det behöver jag just nu.
SvaraRaderaAnnika - hade jag haft lite över hade jag kunnat buda över resterna. Hoppas lillen mår bättre!
SvaraRaderaEP - tack och kul att du blir inspirerad!!