Karré - blev inspirerad av Heston B som kokade en hel gris till sin Romerska fest (här kommer desserten), hårt plastad, i ett hett bubbelbad på ca 70 grader i ett dygn. Nu hade inte jag en hel gris utan en bit karré som saltades och pepprades och gneds in med lite timjan, plasta hårt och mycket och lägg i en gryta med varmt vatten, lägg på en tyngd så att paketet håller sig under vatten, på med lock och in i ugnen på 70 grader 12- 14 timmar - garanterat mört och saftigt trots genomstekt!
Gratäng - hyvla persiljerot och palsternacka tunt på mandolin, salta och peppra, släng i ett par soltorkade tomater i olja i formen, blanda grädde och rikligt med tomatpuré och slå över, kör i ugnen på 200 grader en halvtimme eller så.
Sallad - tunt hyvlad, paprika, gurka och tomat, skivade ärtskidor, gräslök. Olja och fin rödvinsvinäger.
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaÅh himmel så gott det såg ut. Jag har verkligen fastnat för din blogg med inspirerande bilder!:-) Fortsätt så!
SvaraRaderaTack Johanna - jag hänger i - hoppas du hänger med också
SvaraRadera