
Wallenbergare - mal kalvbog på finaste skivan 2 gånger, blanda med ett par ägg, grädde (jag slängde även i kärnmjölken som blev över efter att kärnat smör), lite mannagryn (hade inget ströbröd) salt och peppar. Stek för lite yta och låt sedan gå klart i ugnen på 100 grader.
Tillbehör - kokta bondbönor, rårörda lingon (hälften råsocker/hälften vitt), pressgurka (smågurkor skivades på längden och las i 1-2-3 lag med lite bladpersilja), potatispuré för den som vill, gräddsås
Dessert - fruktsallad av blåbär, hallon, melon, grapefrukt och plommon. Mascarpone vispas med lite grädde och urskrapad vaniljstång.
Så vansinnigt gott!
SvaraRaderajag har planer på att också köpa mig en köttkvar till min kitchen aid. :)
Helena - sluta planera - just do it;) Har man börjat göra sin egen färs går man inte tillbaka till butiksmalet.
SvaraRadera