tisdag 17 mars 2009

Fläskfilé, blomkålspuré, confiterade morötter sås på vitlöksyoghurt


Filé - skiva, platta till, salta och peppra - stek

Puré - koka potatis och blomkål mjuka, stampa med grädde och lite smör, salt och peppar.

Morötter - skiva morötterna och sjud långsamt i olivolja i ca 15 min.

Sås - turkyoghurt blandas med lite salt och peppar och olivoilja

3 kommentarer:

  1. Blomkålspuré låter jättegottt! Det blir till att testa snart :)
    Ha en fortsatt trevlig dag!

    SvaraRadera
  2. I've been following your blog for some time now - you have FANTASTIC! cooking and presentation!

    The cockles a few posts down is fairly unusual to find in Sweden and I thought it looked gorgeous with what you did with them!

    Cheryl Marie Cordeiro

    SvaraRadera
  3. Karin - testa att spetsa purén med lite chevre också - ha en bra du också!

    Cheryl Marie - THX for your kind words - nice to hear that you enjoy the blog!

    SvaraRadera