tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post9140649298248260133..comments2023-11-05T09:44:48.561+01:00Comments on Silverkocken – en ny middag, numera när jag känner för det: Tuppleverpate med ingefärslingon, Pepparrotskött, Turkisk yoghurt med frukt och nötterSilverhttp://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-40570297176377357412010-11-12T18:03:10.305+01:002010-11-12T18:03:10.305+01:00Uppskattar att du berättar ungefär hur de går till...Uppskattar att du berättar ungefär hur de går till och skall samanställas! Tupplever låter kul men är det så stor skillnad från en killing eller är det just det roliga att det är en tupp? kram UUlfhttp://www.reachexcellence.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-74505380532828080902010-11-10T18:24:40.628+01:002010-11-10T18:24:40.628+01:00Annika - inget slår ju anka men om man toppar upp ...Annika - inget slår ju anka men om man toppar upp kyckling/tupplever med ganska så bra med smält smör som sedan stelnar så får man en riktigt ok konsistens och smak. Den här var jag riktigt nöjd med.Silverhttps://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-58218336722264150072010-11-10T11:14:36.353+01:002010-11-10T11:14:36.353+01:00Låter som en grym paté! SJälv samlar jag på anklev...Låter som en grym paté! SJälv samlar jag på anklever, som du vet...men borde kanske pröva en kycklingleverpaté med mycket smör i under tiden?Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.com