tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post8919842765465902958..comments2023-11-05T09:44:48.561+01:00Comments on Silverkocken – en ny middag, numera när jag känner för det: Friterat ostron med lök och fänkålsmarmelad, Musselsoppa, Hälleflundra brysselkålspuré, morot och svartrot, beurre blanc, Apelsinpudding, OstarSilverhttp://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-27706076162035372062010-02-02T13:03:56.564+01:002010-02-02T13:03:56.564+01:00Lite knäckt att man inte kommit på att testa detta...Lite knäckt att man inte kommit på att testa detta själv först - men håller med om att det blev riktigt gott. Min uppläggning blev ju inte direkt ett ägg - vet inte riktigt vad jag tänkte på.....Silverhttps://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-33355281921526878582010-02-01T11:11:11.545+01:002010-02-01T11:11:11.545+01:00Ha! Så kul att också du fastnade för Linus Ströms ...Ha! Så kul att också du fastnade för Linus Ströms brysselkålspuré! Jag lagade det i lördags ;). Suveränt gott. Lyckades t o m forma min puré till vad som nästan såg ur som ett ägg. Och crudité ovanpå, inte lika snygg som hans, men ändå...<br /><br />Härlig meny, förresten. As usual.Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.com