tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post8240687369105965024..comments2023-11-05T09:44:48.561+01:00Comments on Silverkocken – en ny middag, numera när jag känner för det: Dinkelpanerad gös med kapris och syltlökSilverhttp://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-49864077590320378522009-01-05T17:35:00.000+01:002009-01-05T17:35:00.000+01:00Vet inte vad kockar säger, tror det, men fiskhandl...Vet inte vad kockar säger, tror det, men fiskhandlarna har det som vedertaget begrepp - som sagt, man tar bort benen vid bröstet och så ser filén ut som en "byxa".Silverhttps://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-48751888125449284622009-01-05T11:20:00.000+01:002009-01-05T11:20:00.000+01:00Undrar lite över uttrycket "byxa" gösfilén, vet du...Undrar lite över uttrycket "byxa" gösfilén, vet du om det används av krogkockar?Frukostflinganhttps://www.blogger.com/profile/17858383402753658328noreply@blogger.com