tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post8097020736928649890..comments2023-11-05T09:44:48.561+01:00Comments on Silverkocken – en ny middag, numera när jag känner för det: Nr 1461 - Svampsoppa, RådjursstekSilverhttp://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-88183553258919709842012-12-22T18:05:41.809+01:002012-12-22T18:05:41.809+01:00närmare 5-6 timmar, kommer inte ihåg så noga
närmare 5-6 timmar, kommer inte ihåg så noga <br />Silverhttps://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-846508019601147672012-12-22T09:14:35.968+01:002012-12-22T09:14:35.968+01:00HUr lång tid ungefär tog steken på bilden? 7-8 tim...HUr lång tid ungefär tog steken på bilden? 7-8 timmar?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-18977585004682630292012-12-21T10:15:46.969+01:002012-12-21T10:15:46.969+01:00hehe Ebba Grön varning - 80 grader kanske mer lämp...hehe Ebba Grön varning - 80 grader kanske mer lämpligt ;)<br />Silverhttps://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-59697256213849933342012-12-20T14:39:51.618+01:002012-12-20T14:39:51.618+01:00800 grader?
Ingen slow-cooking här inte. ;)800 grader?<br />Ingen slow-cooking här inte. ;)Anonymousnoreply@blogger.com