tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post8085643903976019644..comments2023-11-05T09:44:48.561+01:00Comments on Silverkocken – en ny middag, numera när jag känner för det: Middag nr 1 000 - torkad salsiccia och kalvfileSilverhttp://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-30935204871957203332011-03-14T13:04:12.565+01:002011-03-14T13:04:12.565+01:00Stort grattis! Din mat frestar alltid sa mycket!Stort grattis! Din mat frestar alltid sa mycket!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-73867447439946524892011-03-08T18:49:26.499+01:002011-03-08T18:49:26.499+01:00stort grattis till denna fantastiska prestation!
/...stort grattis till denna fantastiska prestation!<br />/gustafAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-38311131837650731162011-03-08T10:48:38.350+01:002011-03-08T10:48:38.350+01:00Hurra för Silverkocken! Min inspiration i matmörkr...Hurra för Silverkocken! Min inspiration i matmörkret :-) Smyger in varje dag, ser allt det goda och blir hungrigare, mer besluten att inte leva på halvdan mat. Hurra !Filippahttps://www.blogger.com/profile/13012992513077772657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-60152807300426201482011-03-08T09:45:03.668+01:002011-03-08T09:45:03.668+01:00Annika - tack för fina ord, beundran är ömsesidig,...Annika - tack för fina ord, beundran är ömsesidig, tack också för alla puffar på Smaskens och FB! Det värmde. <br /><br />Christine - kul att ha extra gäster runt bordet, tar sats för tusen till... <br /><br />Ylva - kul att se dig här igen och att du gillar bloggen<br /><br />Fredrik - tack för pepp!Silverhttps://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-73062720006151067552011-03-07T23:34:36.596+01:002011-03-07T23:34:36.596+01:00Jag hänger på Annika - fantastisk prestation. 1000...Jag hänger på Annika - fantastisk prestation. 1000 bloggmiddagar är väl lika med typ 20 år för en annan... <br /><br />Keep it up!Fredrikhttp://www.who-cut-the-cheeze.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-8997466979371399842011-03-07T22:36:07.939+01:002011-03-07T22:36:07.939+01:00Bra gjort! Kul att följa din matlagning ; ) Ylva L...Bra gjort! Kul att följa din matlagning ; ) Ylva L.Ylvahttps://www.blogger.com/profile/03801753099391337930noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-65457284174226922752011-03-07T21:17:50.242+01:002011-03-07T21:17:50.242+01:00grattis till dej och till oss som har glädjen att ...grattis till dej och till oss som har glädjen att få dela middagarna med dej...njuter i fulla drag av varenda en och ser fram emot nästa tusen....<br />christineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-36477459422886256442011-03-07T20:46:21.394+01:002011-03-07T20:46:21.394+01:00Grattis till denna otroliga bloggprestation! Jag s...Grattis till denna otroliga bloggprestation! Jag ser fram emot tusentals fler middagar signerade Silverkocken!<br /><br />Bästa hälsningar från din beundrarinna Annika :-)Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.com