tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post66826638176506818..comments2023-11-05T09:44:48.561+01:00Comments on Silverkocken – en ny middag, numera när jag känner för det: Gnocchi med skirat smör, citron och salvia, Lättrimmad marulk med knivmusslor, mungbönkärnor och svart ris, Chimay ost och ölSilverhttp://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-17409578330107271952010-02-21T10:04:58.155+01:002010-02-21T10:04:58.155+01:00Mikaela - trappistklostren har alla en egen ost so...Mikaela - trappistklostren har alla en egen ost som passar bra till deras öl. Chimayosten var en kittost som var ganska snäll (hittades på Prisextra Norra Stationsgatan), kul att prova i vart fall.Silverhttps://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-59656854593504316512010-02-21T01:25:40.020+01:002010-02-21T01:25:40.020+01:00Chimayölen är färgad, det tror man inte om munkarn...Chimayölen är färgad, det tror man inte om munkarnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-48943519564905513702010-02-20T23:31:13.249+01:002010-02-20T23:31:13.249+01:00Ahh Chimayöl är gott vet jag, men hur är det med o...Ahh Chimayöl är gott vet jag, men hur är det med osten egentligen?Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-35343232903143461512010-02-20T15:26:54.931+01:002010-02-20T15:26:54.931+01:00vad smarrigt det ser ut-allt :)vad smarrigt det ser ut-allt :)duvahttp://risotto.blogg.se/noreply@blogger.com