tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post3495042177939404158..comments2023-11-05T09:44:48.561+01:00Comments on Silverkocken – en ny middag, numera när jag känner för det: Kamben med salladSilverhttp://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-21792162098526225562011-06-01T07:45:35.061+02:002011-06-01T07:45:35.061+02:00Daylon - kommer inte riktigt ihåg, skulle tro någo...Daylon - kommer inte riktigt ihåg, skulle tro någon timme eller en och halv - kamben behöver inte förkokas, de är ju tunna. Förkokar förövrigt inte heller tjocka ben utan sänker värmen ytterligare bara och ökar tiden.Silverhttps://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-65072993021446387432011-05-31T22:47:50.133+02:002011-05-31T22:47:50.133+02:00Hur länge körde du benen i ugnen? Känns lite som d...Hur länge körde du benen i ugnen? Känns lite som du borde kokat de däringa benen ganska rejält innan ugnsvistelsen och glacen...Daylonnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-23625750302695526222011-05-31T22:47:05.615+02:002011-05-31T22:47:05.615+02:00Hur länge körde du benen i ugnen? Känns lite som d...Hur länge körde du benen i ugnen? Känns lite som du borde kokat de däringa benen ganska rejält innan ugnsvistelsen och glacen...Daylonnoreply@blogger.com