tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post2894408003466225341..comments2023-11-05T09:44:48.561+01:00Comments on Silverkocken – en ny middag, numera när jag känner för det: Surdegsbrödspanerade kotletter, TrumpetsvampsåsSilverhttp://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-67594087155188421262010-10-24T21:06:16.200+02:002010-10-24T21:06:16.200+02:00Jag har precis börjat göra ströbröd av mitt eget s...Jag har precis börjat göra ströbröd av mitt eget surdegsbröd ochän så länge har det bara blivit panerad fisk i några omgångar. Kanske blir en panerad kotlett nästa gång :-) Låter väldigt gottErka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-54758737516815278582010-10-23T10:42:41.296+02:002010-10-23T10:42:41.296+02:00smart att göra ströbröd av sånt, gott och måste fa...smart att göra ströbröd av sånt, gott och måste fasen vara nyttigare att använda ä sånt där gammelt bös en annars köper?Mikkanhttps://www.blogger.com/profile/07529037383318522355noreply@blogger.com