tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post2786262246121060193..comments2023-11-05T09:44:48.561+01:00Comments on Silverkocken – en ny middag, numera när jag känner för det: Matkurs - confiterad griskind o äppelsallad - tagliatelle med saffran o hjärtmusslor - rödtunga med bönor, färskpotatis, tomat, vitvinssås- pannacottaSilverhttp://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-37951327833674015082009-05-08T08:00:00.000+02:002009-05-08T08:00:00.000+02:00Annika, Jo jag brukar köra kurs med ett gäng "herr...Annika, Jo jag brukar köra kurs med ett gäng "herrar" ett par gånger om året - riktigt kul att sätta en meny som funkar timingmässigt och utrymmesmässigt i hemmaköket. Blev riktigt bra.Silverhttps://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-72716789344839648752009-05-07T20:13:00.000+02:002009-05-07T20:13:00.000+02:00Var det du som höll i matkursen? Fantastisk meny i...Var det du som höll i matkursen? Fantastisk meny i varje fall!Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-5517118273550364382009-04-28T21:45:00.000+02:002009-04-28T21:45:00.000+02:00Mmm vad gott sammansatt & underbart med pannac...Mmm vad gott sammansatt & underbart med pannacotta till efterrätt :)Sandra drömkakahttp://dromkaka.blogg.senoreply@blogger.com