tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post2766614830695194091..comments2023-11-05T09:44:48.561+01:00Comments on Silverkocken – en ny middag, numera när jag känner för det: Confiterad griskind med blomkålspure, Älgentrecoté med tryffelpolenta och rödvinssås, OstarSilverhttp://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-28105237713740589082012-01-20T07:28:05.181+01:002012-01-20T07:28:05.181+01:00Vilken schysst blogg!!
Helt i min smak.
Skulle ba...Vilken schysst blogg!!<br />Helt i min smak. <br />Skulle bara höra mig för när du skriver att efter kinderna har legat klart efter 15h så"lägg på burk o slå på oljan"<br /><br />mvh jesperAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-43341790725214081012010-10-07T20:54:12.119+02:002010-10-07T20:54:12.119+02:00Den där confiterade griskinden låter ju bara för g...Den där confiterade griskinden låter ju bara för god. och så enkelt att göra. perfekt!Erka Perkahttps://www.blogger.com/profile/14211078708583473818noreply@blogger.com