Fågel- lår från fransk svart kyckling kryddas med olivolja, salt, peppar och paprikapulver, kör på övervärme på 175 grader.
Grönsaker- stek sparris, lök och småtomater hastigt i olivolja, vitlök o dragon.
fredag 31 maj 2013
onsdag 29 maj 2013
Medelhavsgrill
Var i Frankrike i helgen och kollade F1 i Monaco.
Grillad sea-bass som fick ligga till sig i vitlök, vin, citron o örter. Grilla.
Grillade endiver.
Grillad sea-bass som fick ligga till sig i vitlök, vin, citron o örter. Grilla.
Grillade endiver.
söndag 19 maj 2013
fredag 17 maj 2013
Sparris
Sparris- bryt av nedre delen av sparrisen, koka i saltat vatten någon minut, häll av, vänd ner en klick smör, servera med riven parmesan och citron.
torsdag 9 maj 2013
Kräftor
Nyfångade kräftor levererade vid dörren av fiskaren kokas i en lag av vatten, grovsalt, lite socker, lök och massor av dill.
lördag 4 maj 2013
Risotto, blåbärsglass
Risotto- värm ris i olivolja, på med vin, koka ihop, spä med fond under 20 min, i med saffran , skockhjärta, soltorkade tomater, lite smör och parmesan, vila i 10 min
Glass- blåbär, grädde o florsocker, kör i glassmaskin
Glass- blåbär, grädde o florsocker, kör i glassmaskin