

1 000 middagar!
Då var det dags för middag nr 1 000 och det blev det som kom på bordet i lördags - lite hemtorkad salsiccia och en bit filé vilket har varit en ovanlig styckdetalj den senaste tiden.
Korv - det blev lite korv över från senaste produktionen som fick ligga i lite grov salt något dygn och hängdes sedan på tork i nu ca 6 veckor - riktigt gott.
Kalv - salta och peppra bitarna, stek i het panna och låt gå klart i ugnen på 75 grader.
Sås - fräs svart trumpetsvamp, vitlök och vårlök i smör, slå på lite madeira, koka ihop, på med grädde och sjud i en kvart, salt och peppar.
Servera med frästa skivor av zucchini och några rostade klyftor potatis för den som vill
Grattis till denna otroliga bloggprestation! Jag ser fram emot tusentals fler middagar signerade Silverkocken!
SvaraRaderaBästa hälsningar från din beundrarinna Annika :-)
grattis till dej och till oss som har glädjen att få dela middagarna med dej...njuter i fulla drag av varenda en och ser fram emot nästa tusen....
SvaraRaderachristine
Bra gjort! Kul att följa din matlagning ; ) Ylva L.
SvaraRaderaJag hänger på Annika - fantastisk prestation. 1000 bloggmiddagar är väl lika med typ 20 år för en annan...
SvaraRaderaKeep it up!
Annika - tack för fina ord, beundran är ömsesidig, tack också för alla puffar på Smaskens och FB! Det värmde.
SvaraRaderaChristine - kul att ha extra gäster runt bordet, tar sats för tusen till...
Ylva - kul att se dig här igen och att du gillar bloggen
Fredrik - tack för pepp!
Hurra för Silverkocken! Min inspiration i matmörkret :-) Smyger in varje dag, ser allt det goda och blir hungrigare, mer besluten att inte leva på halvdan mat. Hurra !
SvaraRaderastort grattis till denna fantastiska prestation!
SvaraRadera/gustaf
Stort grattis! Din mat frestar alltid sa mycket!
SvaraRadera