

Fastfood över 12 timmar - världens enklaste och snabbaste käk är att ställa in något på låg temp i ugnen på morgonen innan man drar till kontoret och plocka fram det till middagen 12 timmar senare. I dag blev det en bit rimmad (salt) sidfläsk som fick gå tillsammans med ett par dl äppelcidervinäger och äpplen (syrlig) och ett par msk honung (sött).
Grissida - lägg köttet med ovan ingredienser och lite peppar. Lägg i gryta med lock och in i ugnen påp 80 grader i 10-12 timmar. Man kan sätta på het övervärme sista kvarten för att få knaprig svål.
Sallad med blandad sallad och valnötter. Dressing med olivolja, vitvinsvinäger och lite honung.
Ah, så gott! Snart dags att köpa fläsk, känner jag. Snålvattnet rinner. Och så endivesallat till, dessutom . Härligt!
SvaraRaderaMm, mina två favoriter, endive och rimmad sida i ugn. Kul kryddning, jag har bara kört chipotle än så länge.
SvaraRadera