Köttbullar - gör en smet av vildsvinsfärs (finns ofta i frysdisken), ägg och misopasta (thx för tipset Japantillbords) inget salt men lite peppar. Stek i smör och låt gå klart i ugnen.
Grönsaker - bryt isär blomkål, skiva jordärtsskockor tunt på mandolin, salta och peppra och ringla lite olivolja över. Kör i ugn på 200 grader i ugnen tills fin färg och klart.
Servera med sallad.
Jag diggar din blogg och har därför gett dig en Sunshine Award.
SvaraRaderaLyckliga din familj som äter så här fint och inspirerande!
SvaraRaderaEP - tack!! och diggandet är ömsesidigt!
SvaraRaderaMM - lyckliga jag som har en sådan familj (tack! ;)
Perfekt, jag som har vildsvinsfärs i frysen och ingen aning om vad jag ska göra med den.
SvaraRaderaHur mkt misopasta ska det vara?
Lämplig sås till?
Pokergirl - jag vet inte riktigt, jag brukar köra på känn men jag kan väl ha tagit 3-4 matskedar till ett halv kilo färs ---- kanske...;)Testa//Ola
SvaraRadera