torsdag 11 mars 2010

Misokryddade vildsvinsköttbullar, rostad jordärtsskocka och blomkål



Köttbullar - gör en smet av vildsvinsfärs (finns ofta i frysdisken), ägg och misopasta (thx för tipset Japantillbords) inget salt men lite peppar. Stek i smör och låt gå klart i ugnen.

Grönsaker - bryt isär blomkål, skiva jordärtsskockor tunt på mandolin, salta och peppra och ringla lite olivolja över. Kör i ugn på 200 grader i ugnen tills fin färg och klart.

Servera med sallad.

5 kommentarer:

  1. Jag diggar din blogg och har därför gett dig en Sunshine Award.

    SvaraRadera
  2. Lyckliga din familj som äter så här fint och inspirerande!

    SvaraRadera
  3. EP - tack!! och diggandet är ömsesidigt!
    MM - lyckliga jag som har en sådan familj (tack! ;)

    SvaraRadera
  4. Perfekt, jag som har vildsvinsfärs i frysen och ingen aning om vad jag ska göra med den.
    Hur mkt misopasta ska det vara?
    Lämplig sås till?

    SvaraRadera
  5. Pokergirl - jag vet inte riktigt, jag brukar köra på känn men jag kan väl ha tagit 3-4 matskedar till ett halv kilo färs ---- kanske...;)Testa//Ola

    SvaraRadera