tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post2833368626030083505..comments2023-11-05T09:44:48.561+01:00Comments on Silverkocken – en ny middag, numera när jag känner för det: Kokt rimmat sidfläsk med bönsallad, karré med kantarellsås, hallon och björnbärsglassSilverhttp://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-66726222061071701202009-04-15T09:14:00.000+02:002009-04-15T09:14:00.000+02:00Prova - du kommer gilla det! Det borde inte spela ...Prova - du kommer gilla det! Det borde inte spela någon roll att det är ben - det viktiga är att sätta termometern mitt i steken och inte nära/på benet. Lycka till och berätta gärna vad du tyckte.Silverhttps://www.blogger.com/profile/16386503431854545340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1164539671910691636.post-60212911840073578682009-04-14T21:53:00.000+02:002009-04-14T21:53:00.000+02:00Jag är lite fegare än du med karrén. plockar ut de...Jag är lite fegare än du med karrén. plockar ut den vid 75 grader. Skall pröva lögre temp nästa gång. fast, jag hade ben i mi karré, och då kjänns det som att det krävs högre temp?Annikahttps://www.blogger.com/profile/16609946482770849683noreply@blogger.com