1 vecka sedan
fredag 12 februari 2010
10-timmars karré, chilipressgurka och gräddsås
Karré - enkelt och gott. Stig upp på morgonen, ät frukost och sätt in en hel, saltad och pepprad karré i ugnen på 75 grader. Gå till jobbet. Kom hem från jobbet vid 18-tiden och ta ut steken. Klart!
Pressgurka - gör 1-2-3 lag och lägg ner den saltade och utkramade gurkan. Lägg i persilja och finhackad chili.
Sås - slå köttsaften från steken i en kastrull, slå på lite grädde och koka ihop.
Tomatsallad
Får man så kan man ta en potatis till.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Låter ju helt magiskt! Hittade hit idag via Smaskens-annika. Kul att hitta en annan matbloggare med hund som jobbar med affärsjuridik! :)
Skicka en kommentar